*FLORILE PASIUNII* - UN SITE CU PASIUNE !

20101102

ZODIACUL FLORAL

Vreti sa stiti ce floare sunteti ?
Un zodiac numerologic interesant , dupa ziua de nastere din luna ( nu conteaza care luna ). Pot spune ca , in cazul meu , s-a potrivit , m-am regasit in descrierea respectiva.


FLOAREA SOARELUI       
(1, 10, 19, 28)

Daca sunteti nascuti intr-una din aceste zile, atunci Dvs. va aflati sub guvernarea Florii Soarelui .Ca personalitate va puteti considera o fire activa aflata in permanenta miscare datorita puternicei influente pe care o primiti de la Soare. In viata va veti calauzi intotdeauna dupa principiul cel mai tare castiga, insa niciodata nu va veti abate de la regulile jocului. Atuul Dvs. este luciditatea de care dati dovada in mai toate situatiile astfel ca rareori gresiti, pentru ca niciodata nu actionati fara sa va luati minime masuri de siguranta. Aceste tendinte se manifesta si in viata sentimentala pentru ca inainte de a va darui inima si trupul partenerului trebuie sa-l cunoasteti foarte bine. Pentru un barbat, sa traiasca alaturi de Dvs. este un deliciu pentru ca nu-i impuneti reguli care i-ar putea ingradi libertatea. Sotul sau prietenul Dvs. va trebui inainte de toate sa fie un confesor loial caruia sa-i puteti destainui cu incredere problemele interioare care va framanta. Aveti intotdeauna nevoie de intelegere si de sprijinul celor din jurul Dvs. si tocmai de aceea niciodata nu veti fi singura, adunarile de grup si colectivele atragandu-va foarte mult. Datorita influentei Soarelui, se manifesta in personalitatea Dvs. o nestavilita dorinta de cunoastere si in mod special de comunicare. Nativele Florii Soarelui sunt cel mai adesea gasite in anturajul personalitatilor artistice sau literere, sau chiar ele sunt o personalitate marcanta intr-un domeniu artistic, pentru ca sunt atrase de viata publica si de grupurile selecte. Inca de la nastere vi s-a prezis un destin norocos si tine de Dvs. sa va alegeti mediul in care sa va exersati multiplele calitati pe care le aveti-un, dar lucru este clar: veti reusi daca va doriti cu adevarat. Cineva care va cunoaste bine poate spune despre Dvs. ca sunteti o femeie ambitioasa, cu unele capricii, dar nu inaccesibila. Sunteti femeia pasionala si este important sa gasiti un barbat care sa va iubeasca fara prejudecati caruia sa-i puteti permite sa va iubeasca cu aceeasi ardoare care va este caracteristica. In dragoste va calauziti dupa principiul totul sau nimic si uneori puteti deveni dependenta de un anumit partener, datorita faptului ca investiti sentimente. Daca doriti sa il cunoasteti pe barbatul visurilor, va trebui sa-l cautati printre cei nascuti in zilele de 6 -14 - 22 sau 24 si veti gasi cu adevarat fericirea. Predispozitia la imbolnaviri se refera la sistemul circulator datorita agitatiei continue in care traiti si la posibile afectiuni ale ficatului. Se pare insa ca nu veti avea probleme reale cu sanatatea pentru ca sunteti o persoana care dispune de o putere de regenerare iesita din comun. Culoarea care are efect benefic asupra Dvs. este cea a soarelui pentru ca va revigoreaza iar ca metal puteti purta cu incredere aurul.

BUJORUL
(2, 11, 20, 29)

Floarea care va reprezinta pe Dvs. este Bujorul. Trasaturile pe care vi le imprima aceasta floare sunt extrem de delicate. Sunteti o persoana sincera care puneti mai presus de orice sinceritatea si ori de cate ori aveti ocazia de a ajuta pe cineva nu intarziati sa o faceti pentru ca bujorul se destainuie privirii celorlalti in adevarata lui infatisare. Primavara este anotimpul care va caracterizeaza si va aflati sub influenta planetei Venus care va inzestreaza cu frumusete si farmec indiscutabil. Trasaturile Dvs. sunt fine si armonioase, insa, putin crispate datorita tensiunii interioare in care traiti. Privirea va este fixa si seducatoare in acelasi timp dar oarecum timida. Uneori rositi in obraji daca un barbat va priveste cu insistenta dar aparent, pentru ca stiti sa atrageti admiratia masculina, puterea de seductie fiind punctul Dvs. forte. Va atrag foarte mult preocuparile artistice si ati dori sa va aflati in mijlocul unui mediu cu asemenea preocupari. Viata v-o imaginati ca pe o adevarata scena de teatru in care Dvs. sunteti un fin observator a ceea ce fac ceilalti. Ca sotie si mama va incadrati bine in domeniul casnic si sunteti sotia perfecta pentru un barbat, cu conditia sa vi se recunoasca calitatile si sa fiti respectata. Afectiunea pentru familie este puternica si va cunoasteti responsabilitatile iar daca barbatul de langa Dvs. este un om de valoare care va confera libertate deplina nici ca il veti insela vreodata, oferindu-i toata afectiunea cuvenita. In dragoste, sunteti femeia pasionala, posesiva si uneori sufocanta in clipele de tandrete si considerati ca iubirea merita traita cu intensitate pentru ca este lucrul care va face sa simtiti ca traiti cu adevarat. In cazul in care nu veti avea parte de un partener care sa va inteleaga atunci iubirea Dvs. se va stinge treptat, interiorizandu-va si devenind nervoasa. Este deci indicat sa nu va implicati pe deplin intr-o relatie decat atunci cand aveti suficiente motive pentru a o face. Bolile nu va vor crea probleme pentru ca dispuneti de capacitate rapida de regenerare. Insa, datorita tensiunii permanente in care traiti aveti predispozitii la a acumula stari de stress care vor constitui cauza unor afectiuni ulterioare. Culoarea cu efect benefic asupra sanatatii dvs este rosul intens pentru ca va aduce vigoare. Ca pietre pretioase ati putea purta cu incredere rubin sau coral pentru ca va aduce noroc. In dragoste sunteti compatibila cu barbatii nascuti in zilele de 7-2-9 si 18.

PAPUCUL DOAMNEI
(3, 12, 21, 30)

Floarea care va reprezinta pe Dvs. este Papucul Doamnei, decorativa prin infatisare si intotdeauna protejata de catre ceilalti. Ca si floarea care va reprezinta sunteti inzestrata cu o personalitate foarte puternica ceea ce ii determina uneori pe apropiati sa creada despre Dvs. ca sunteti inaccesibila. Este greu ca cineva sa va intre in voie daca a gresit o singura data fata de Dvs, dar este si mai greu sa va cucereasca inima, pentru ca de regula Dvs. sunteti cea care alege in dragoste. O caracteristica importanta a dvs este dorinta de schimbare. Nu suportati sa stati foarte multa vreme intr-un loc sau sa deveniti dependenta de o anumita persoana pentru ca libertatea o puneti mai presus de orice. Personajele, decorurile si situatiile trebuie sa se schimbe permanent, numai astfel va veti simti cu adevarat bine. Mercur ar fi planeta care va reprezinta cel mai bine, ca pe o doamna magnetizanta aflata in permanenta miscare, adesea imprevizibila asemeni unei feline. Dispuneti de un spirit penetrant si adesea intuiti foarte bine gandurile sau starile celor cu care veniti in contact fapt pentru care este greu ca cineva sa va ia pe nepregatite. Puterea de convingere pe care o aveti v-ar putea ajuta mult daca ati sti cum sa profitati de pe urma unei anumite situatii dar se pare ca adesea situatiile va sunt favorabile. Defectul Dvs. major este neatentia si graba in care va complaceti uneori. Suscitati admiratia barbatilor prin stralucirea inteligentei, prin optimism si eleganta, dar mai ales prin arta conversatiei si supletea spiritului. Setea de lectura si dorinta de a cunoaste tot ceea ce este nou in lume va permite sa abordati orice subiect, deci iata unul dintre motivele care va fac atat de dorita de catre barbati. Va place sa fiti agreata desi nu-i agreati pe toti. In legaturile sentimentale partenerului i se pare ca duceti un joc lipsit de inima, pentru ca sunteti foarte cerebrala, chiar si in acest domeniu. Daca insa sentimentele Dvs. s-au centrat pe un anumit individ veti face tot ce va sta in putiinta pentru a ii castiga inima si orice sacrificiu nu va parea prea mare. Sunteti dotata cu fantezie pentru a castiga si daca veti fi nevoita nu veti ezita sa va folositi farmecul sau chiar sa utilizati puterea sexuala ca arma care are rolul de a-l subjuga pe barbatul visurilor. Orice ar fi, nu va place sa pierdeti. Va aflati in continua miscare si de aceea nu intotdeauna acordati atentia cuvenita tulburarilor de sanatate care apar. Partile corpului cele mai slabite pot fi plamanii, sanii sau rinichii, deci o afectiune aparuta in una din zonele indicate mai sus va trebui tratata cu atentie. Culoarea cu efect benefic asupra psihicului si fizicului Dvs. este albastrul marin sau roz pal, iar ca metale pretioase puteti purta argintul. Sentimental va puteti intelege foarte bine cu barbatii nascuti in zilele de 6-9-15-24.

ALBASTREAUA
(4, 13, 22, 31)

Floarea care va reprezinta pe dvs este Albastreaua ; statornica , sincera si intotdeauna moderata. Floarea se afla sub influenta planetei Neptun si va inspira idealuri inalte, un spirit mistic si idei puternice. Dispuneti de calitati psihice extraordinare printre care, empatia si puterea de a anticipa anumite evenimente. O trasatura caracteristica Dvs. este fidelitatea - persoanele care va cunosc pot confirma oricand acest lucru. Sunteti in acelasi timp foarte delicata si este usor unui barbat sa va raneasca sentimentele, deci va trebui sa fiti foarte atenta la ce si cum alegeti in dragoste. Nu va plac schimbarile pentru ca va dau o senzatie de teama de neprevazut si o nota de disconfort. Estetica si fragila, aveti uneori un aspect nepamantean in ochii Dvs. mari si visatori. Gesturile sunt expresive, domoale si vocea foarte afectata. Datorita empatiei de care dati dovada este foarte usor sa va puneti in pielea altcuiva pentru a sti ce simte si cum gandeste. Manifestati o adevarata compasiune pentru cei neajutorati sau suferinzi si daca ii puteti ajuta cu ceva nu ezitati sa o si faceti. Luminile rampei va obosesc si preferati mai degraba sa prestati o munca intr-un birou sau intr-o institutie medicala pentru a putea face si ceva util celorlalti. Destinul este insa norocos cu Dvs. si intotdeauna providenta va va revela calea cea mai buna pe care trebuie sa o urmati sau va va acorda o ascensiune frumoasa in plan financiar ori social. Casatoria va fi norocoasa si poate va aduce chiar o schimbare de tara. Majoritatea femeilor nascute sub protectia acestei flori au contractat casatorii in strainatate ori sotii lor calatoresc mult. Viata intima se desfasoara la Dvs. pe fondul talentului dramatic natural unde veti sti sa va comportati adecvat situatiei pentru a creea o atmosfera placuta. Adesea barbatii spun despre dvs ca sunteti cea mai blanda, mai devotata si mai intelegatoare sotie-si pe buna dreptate pentru ca notiunea de familie v-ati insusit-o sau o veti insusi cu mult inaintea altor flori. Daca, insa, faceti parte din tipologia tare, a femeii de afaceri , activa si intotdeauna independenta va trebui sa fiti foarte atenta la modul in care alegeti partenerii si colaboratorii de afaceri pentru ca aveti predispozitii la a fi pacalita acolo unde este vorba de bani, iar viata de familie este susceptibila de a fi nenultumitoare alaturi de barbatul care nu va respecta. In cazul acesta va avea loc o a doua casatorie. Predispozitiile la imbolnaviri se refera la circulatia membrelor inferioare, deci atentie la varice sau dureri articulare. Culoarea cu efect benefic asupra sanatatii este albastru indigo pentru ca va confera liniste si calm, lucru foarte important pentru Dvs. Ca piatra puteti purta smarald sau cristal natural.

IRISUL
(5, 14, 23)

Floarea care te reprezinta este Irisul sau Stanjenelul, iar caracteristica generala a acestei flori, deci si a ta este dinamismul si adaptabilitatea la orice mediu. In spiritul tau exista o puternica dorinta de a comunica si de a avea multi prieteni si aceasta tendinta se datoreaza si planetei Jupiter care iti guverneaza destinul. Iti place mult sa calatoresti si te simti atrasa de tinuturi indepartate sau de cultura altor popoare. Ca femeie, esti gratioasa si plina de incredere in propriile calitati. Tinuta ar trebui sa fie inalta, cu picioare lungi, iar expresia ochilor mandra si decisa fara a fi trufasa. Esti genul de femeie care va ramane frumoasa si plina de atractie un timp indelungat. Vei face tot ce este posibil pentru a-ti ingriji sanatatea si frumusetea, iar sportul si jocurile in aer liber te caracterizeaza. Este aproape o traditie pentru femeile iris sa faca cariera indiferent de conditia pe care o au in tinerete - vei face deci imposibilul pentru a te impune in ochii celorlalti si pentru a ajunge la autoritate. Esti partenera ideala pentru convietuire, dar nu iti doresti foarte mult un camin atat timp cat esti preocupata cu problemele de ordin profesional. De regula, tu pui casatoria pe locul doi, dupa cariera, bineinteles, si preferi relatiile comode care sa nu-ti afecteze timpul pe care il mai ai liber. Iti doresti libertate deplina pentru ceea ce vrei sa faci si daca cineva va incerca vreodata sa te ingradeasca nu vei tolera, rupand in cele din urma relatia, oricare ar fi ea. Multi barbati vor intra in raza de actiune a campului tau si multi dintre acestia vor pleca dezamagiti ca nu te-au cucerit pe deplin. Iubesti cu patima, dar te daruiesti numai cui crezi tu ca iti merita iubirea, dar nici acelui barbat nu ii vei oferi garantia adevaratelor sentimente pe care le nutresti pentru el; pentru ca irisul isi ascunde foarte bine sentimentele chiar daca este coplesit de dragoste ori durere. Tactul si diplomatia cu care esti inzestrata iti permit sa iesi destul de repede dintr-o situatie neplacuta si chiar in propriul aventaj. Esti femeia diplomata activa care ar avea un real succes intr-o cariera diplomatica, manageriala sau juridica si foarte posibil ca te-ai indreptat deja catre una dintre aceste ramuri profesionale. Locuinta ta arata insa de parca te-ai muta, nu te ingrijesti foarte mult de aspectul interior pentru ca statul in casa te deprima. Cu sanatatea nu vei avea probleme mari, dar atentie totusi la ficat care este mai sensibil sau la coloana vertebrala, zona in care pot aparea durerile lombare. Culoarea cu efect benefic asupra sanatatii tale este galbenul, pentru ficat si portocaliul pentru spate, cu rolul de ameliorare a durerilor. Daca vrei sa intalnesti barbatul visurilor tale atunci va trebui sa-l cauti printre cei nascuti in zilele de 9, 13 sau 17 si reusita va fi garantata. Ca metal aducator de sansa puteti purta cu incredere aurul, ca inel sau talisman la gat.

MACUL
(6, 15, 24)

Floarea care va reprezinta cel mai bine este Macul , iar caracteristicile definitorii ale Dvs. sunt senzualitatea, intelegerea si toleranta. Inainte de toate veti tine foarte mult la a avea o viata romantica satisfacatoare, pentru ca dragostea este una dintre ratiunile Dvs. Sunteti loiala si afectuasa acolo unde este vorba de dragoste si adesea va oferiti total celui care reuseste sa va cucereasca inima. Va inflacarati usor si lesne va pierdeti capul cand este vorba de barbatul iubit nerefuzandu-i nimic, pentru ca atunci cand iubiti o faceti cu toata fiinta. Aveti o natura posesiva si puteti deveni dominatoare si geloasa chiar, ajungand pana la a va sufoca partenerul si iata de ce multi barbati ar da orice sa fie alaturi de o persoana calda ca Dvs. Pretentiile de viata sunt insa mari, v-ati dori o casa luxoasa, haine stralucitoare si mai presus de orice sa nu ratati petrecerile la care sunteti invitata. Daca veti reusi sa obtineti toate acestea atunci va veti simti cu adevarat in siguranta si acest lucru va va determina sa scoateti la iveala partea cea mai buna a caracterului si feminitatii pe care le aveti. Agreeati calatoriile dar intotdeauna simtiti nevoia sa reveniti acasa unde veti petrece mai mult timp cu cei dragi. Planeta care va caracterizeaza pe deplin este luna, de la acest astru va sunt date pasiunile arzatoare, dorinta de a calatori si opulenta. Gratioasa, dotata cu un farmec aparte si inzestrata cu o usurinta extraordinara de comunicare ati putea face cariera intr-o profesiune ca jurnalismul, economia si in special ceea ce tine de relatii publice. In viata va veti calauzi dupa principiul "totul sau nimic" si nu va place sa pierdeti. Daca se va intampla sa pierdeti deceptia va fi cumplita si veti avea de suferi mult timp din aceasta cauza. Atentie si la relatiile romantice, un alt domeniu slab al vietii Dvs, ati putea avea parte de iluzii venite chiar de la partenerul de viata. Orice lovitura, daca va veni din aceasta directie va fi cumplita, existand riscul de a va ineca supararile in obiceiuri aducatoare de fericire, prea multe tigari, alcool sau chiar droguri. Probleme cu sanatatea nu veti avea, vi se prezice chiar o viata lunga pe care Dvs. s-ar putea sa o scurtati datorita neglijentei ,a stressului, consumului in exces de tutun sau cafea. Culoarea cu efect benefic asupra sanatatii Dvs. in general este culoarea petalelor de mac, in functie de care o preferati; alb, roz deschis sau purpuriu. O asociere a acestor culori in vestimentatia dvs va face sa fiti mai atragatoare. Sunteti compatibila cu barbatii nascuti in zilele de: 6. 15 sau 26 ca fiind barbati cu care veti avea o baza comuna de comportament si preocupari similare. Piatra care va poarta noroc este agata.

ORHIDEEA
(7, 16, 25)

Floarea care va reprezinta pe Dumneavoastra este Orhideea ;sensibila, ornamentala, dar si foarte pretentioasa. Aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si sunteti intotdeauna dispusa de a acorda ajutor total dezinteresat apropiatilor chiar fara ca acestia sa vi-l solicite. Ca fire, sunteti o introverta, o femeie foarte delicata care prefera mai degraba sa astepte decat sa actioneze chiar daca sunteti constienta ca pierdeti datorita acestei atitudini. Tocmai de aceea, ca o compensatie preferati de regula sa aveti relatii cu barbati impunatori, cu autoritate care sa va poata conferi protectia de care aveti nevoie. Planeta care va caracterizeaza este Luna; care va inzestreaza cu sensibilitate si puternice afectiuni materne. In viata de zi cu zi preferati sa lasati partenerul sa-si asume responsabilitati, Dvs. preferand sa il sustineti moral si sa va ocupati de treburile casnice. Atentie la silueta pentru ca aveti tendinta de a lua in greutate. Este indicat sa urmati programe sportive sau sa va indrumati dupa o dieta naturista. Ca sotie, sunteti jumatatea perfecta pentru barbatul de langa Dvs. datorita loialitatii de care dati dovada si pentru sfaturile pe care stiti sa le acordati. Aveti tendinta neta de a da intaietate in viata sentimentelor si sunteti fericita alaturi de un barbat amabil si intelegator care stie sa va inconjoare cu tot felul de atentii. Puteti deveni insa si foarte dura daca cel de alaturi v-a dezamagit - atunci dragostea Dvs. se transforma in ura si indiferanta si este greu de spus daca veti mai fi in stare sa faceti concesii. In cazul in care viata de familie nu va ofera confortul si satisfactiile pe care le asteptati, toata energia si ambitia Dvs. vor fi indreptate catre consolidarea unei cariere. In cazul acesta nimic nu va va putea opri de a in atingerea scopului propus. Luna, planeta care este patroana Dvs. va poate aduce popularitate sau dragoste in camin si puteti alege una dintre aceste alternative pentru ca ambele au sanse de reusita. Calatoriile vor juca si ele un rol important in viata aducandu-va noroc. Daca mariajul va fi nesatisfacator nu nu vi se va parea greu sa incercati o a doua casatorie, luand-o de la capat cu incredere. Daca doriti sa il cunoasteti pe barbatul visurilor Dvs. va trebui sa fiti cu ochii pe cei nascuti in zilele de: 4 - 16 - 20 - 29 si nu veti regreta. Sanatatea nu va va crea neplaceri decat catre batranete, dar oricum, viata va fi de lunga durata. Ca predispozitii la imbolnaviri, va trebui sa fiti atenta la circulatia sangelui in zona picioarelor si la posibilele afectiuni ale splinei. Culoarea cu efect benefic asupra starii psihice si a sanatatii Dvs. este albul curat iar ca metal puteti purta argint.

MARGARETA
(8, 17, 26)

Floarea care va reprezinta pe este Margareta; Caracteristica Dvs. cea mai puternica este perseverenta si adaptabilitatea la mediu. Predispusa la introspectie va doriti sa depasiti emotivitatea si instabilitatea adoptand un comportament care pentru ceilalti poate fi ciudat. Sinceritatea este o alta trasatura a caracterului dvs si uneori reusiti sa spuneti lucrurilor pe nume uimindu-va sau chiar bruscandu-va interlocutorii. Va trebui sa fiti mai diplomata si sa cultivati tactul,lucru care va vine insa destul de greu pentru ca nu tolerati compromisul. Vi s-ar potrivi cel mai bine o cariera intr-un domeniu judiciar sau sa va ocupati cu calcule contabile pentru ca puterea Dvs. de analiza este uluitoare. In dragoste lasati de la dumneavoastra numai in momentul in care v-ati asigurat ca il cunoasteti pe deplin pe barbatul care va sta alaturi. Este greu ca cineva sa va cucereasca daca nu este constient de eforturile pe care trebuie sa le faca. Lucrurile, ca si viata sentimentala le priviti dealtfel destul de simplu prin ochii Dvs, in alb si negru, astfel ca rareori va inselati cand v-ati facut o parere despre cineva.. Firea va este insa una pasionala si in dragoste dati dovada de multa imaginatie, care impletita cu farmecul personal ar scoate din minti pe orice barbat. Si in alegerea partenerului veti fi foarte rationala pentru ca va atrag barbatii rafinati, de o moralitate neindoielnica si alaturi de care sa puteti avea preocupari sau cel putin opinii comune. Destinul va rezerva nenumarate sanse de afirmare atat in plan financiar cat si sentimental, totul este ca Dvs. sa nu va pripiti in a face unele alegeri si sa dati dovada de acelasi spirit analitic pe care il afisati tot timpul. Uneori aveti tendinta de a va plange de anumite nerealizari sau de anumite intarzieri in proiectele pe care vi le-ati facut datorita faptului ca cerintele va sunt destul de mari. Este greu de spus pana unde veti ajunge daca v-ati pus in minte un anumit lucru insa este cert ca niciodata nu va veti da batuta . Realizarile, din toate punctele de vedere vor incepe sa apara in urma casatoriei. Planeta care va caracterizeaza este Jupiter si va acorda protectie prin intermediul persoanelor mai in varsta. Daca doriti sa il cunoasteti pe barbatul vietii Dvs. va trebui sa il cautati printre cei nascuti in zilele de : 7. 13. 21 si 27. Predispozitiile pentru imbolnaviri ale acestei flori se refera la posibile dureri ale articulatiilor, slabirea vederii sau probleme intestinale. Culoarea cu efect benefic asupra starii psihice si a sanatatii Dvs. este galben pal si uneori albastru deschis iar ca piatra puteti purta onix sau coral.

TRANDAFIRUL
(9,18,27)

Floarea care va reprezinta pe Dvs. este Trandafirul. Caracteristicile dominatorii prin care va evidentiati sunt intransigenta si prudenta. Este greu ca cineva sa va surprinda nepregatita si intotdeauna aveti argumentele necesare pentru a va sustine o idee la care tineti. Sunteti cea mai independenta dintre toate florile si este greu sa suportati langa Dvs. o persoana care nu va place inca de la prima impresie. Pretentiile sunt mari si vor creste cu timpul, astfel ca celui care va sta alaturi ii va veni foarte greu sa va tina pasul. Pluton este planeta care va guverneaza si de la ea va vine puterea de regenerare si modul transant in care abordati de obicei problemele. Sunteti inzestrata cu un puternic magnetism sexual calitate care este ravnita mai de toti barbatii pe care ii aveti pe aproape, asta si datorita fizicului armonios. Sunteti curtata adesea de catre o multime de barbati, pentru ca pe toti ii puneti cu inima pe jar. Este greu insa sa va aiba un barbat si totodata sa se asigure ca v-a inrobit inima. Se pare ca acest lucru nu se va intampla niciodata cu Dvs. pentru ca mai presus de orice va doriti independenta si libertate de a face orice si oricand. Persoanele care va cunosc bine pot spune despre Dvs. ca sunteti imprevizibila si ca este greu de anticipat ce veti face in urmatorul moment. In viata casnica responsabilitatile sunt impartite si sotul daca va intelege ca trebuie sa va respecte si sa nu uite niciodata de micile Dvs. slabiciuni pe care trebuie sa vi le satisfaca veti cunoaste fericirea devenind astfel mai toleranta si mai putin pretentioasa. Cel mai bine va simtiti intr-un colectiv in care puteti sa va exprimati parerile, intr-un mediu cu oameni culti in care se comunica mult. Va atrag foarte mult sporturile, tot ceea ce inseamna miscare si acordati mult timp ingrijirii exterioare. Rutina va displace cel mai mult, atat in viata de zi cu zi cat si in viata sentimentala si incercati din rasputeri sa scapati de monotonie. Gustul artistic cu care sunteti inzestrata va ajuta sa dati oricarui lucru un aspect estetic. Caminul Dvs. este amenajat cu gust si de regula in pasteluri vii. Vi s-ar potrivi de minune o cariera artistica, sau una intr-un domeniu tehnic in aceeasi masura sansa de reusita fiind garantata in masura in care depuneti eforturi pentru a face ceva. Pentru ca trandafirul este o floare cu adevarat norocoasa, totul este ca Dvs. sa fiti sigura ca va place cu adevarat ceea ce faceti. Pe partenerul ideal il veti gasi printre barbatii nascuti in una din zilele de: 4. 16. 28 si 31 cu care ati fi foarte compatibila atat intelectual cat si fizic. Predispozitiile la imbolnaviri se refera la; stomac, organe genitale si inima, deci daca apare o afectiune la unul dintre aceste organe va trebui sa ii acordati atentia cuvenita. Culoarea cu efect benefic asupra dvs este cea a petalelor de trandafir, de la rosu intens pana la galben.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ratings and Recommendations by outbrain